Location

Industrielaan 20,
8520 Kuurne, Belgium

Contact

General: +32(0)56/35.16.34
Direct Number Alexia Florin: +32(0)497/16.01.97

fineerhandel@florin.be

Collectie

Floripanel biedt een onderscheidende reeks premium eiken & notelaar fineerpanelen,  Het fineer ondergaat een nauwgezet selectieproces, wat resulteert in fineerpanelen van topkwaliteit aan een ongeëvenaarde prijs.

FPE1.06.02 & FPE1.14.02
A+/B RECHTE DRAAD

Deze kwaliteit eik fineer is the best of the best: fijne nerven en echte rechte draden. Deze panelen zorgen voor een rustig, klassevol en strakker effect in het interieur.

Florin Fineer Eik kwartier Fineer A+ kwaliteit

FPE1.06.07
A/B Rechte Draad & HD

Door de combinatie van rechte draad en half dosse eik fineer bekomt u een heel natuurlijk effect in het interieur. Deze panelen houden het midden tussen te strak en te rustiek.

Florin Fineer Eik kwartier + half dosse Fineer

FPE1.06.12
A/B BALKENEIK

Balkeneik panelen zorgen voor de ruwste en meest ruige look in het interieur. In deze panelen kunnen scheuren in het fineer voorkomen om de ruige look te bekomen. Grote knopen dragen ook bij tot de uiteindelijke look van deze panelen.

Florin Fineer Balkeneik Oak Fineer

FPE1.06.Lane
RECHTE DRAAD

Dit type panelen wordt enkel per pak (± 30 panelen) verkocht. De mixmatched panelen bestaan uit rechte draad eik fineer waarvan de vellen iets minder breed kunnen zijn. Dit is echter nauwelijks tot niet zichtbaar door de mixmatch voegwijze. Deze panelen worden gekenmerkt door hun unmatchte prijszetting en zijn geschikt voor grotere projecten.

Florin Fineer Lane Eik Oak Fineer

FPE1.06.04-06
A/A- A/C Rechte draad

Bij deze A kwaliteit kunnen de nerven iets verder uit elkaar liggen. De nerven kunnen al eens iets minder kaarsrecht zijn, wat zorgt voor een iets minder strak effect in het interieur.

Florin Fineer Eik kwartier Fineer

FPE1.06.11
A/B
RUSTIEK

Deze panelen worden vaak toegepast in landelijke interieurs. Opgelet: het uitzicht van rustieke panelen kan per pak variëren. We werken met fotomateriaal om misverstanden te voorkomen.

Florin Fineer Eik Rustiek Oak Fineer

FPN1.06.05
A/B NOTELAAR

Mixmatched notelaar panelen van superieure kwaliteit. Deze geven het interieur een warmer gevoel dan de opties in eik fineer. De individuele vellen fineer zijn door elkaar gemixt, wat zorgt voor een evenwichtig totaalbeeld.

notelaar florin fineer

FPE1.06.DUNE
RECHTE DRAAD + H/D

Dit type panelen wordt enkel per pak (± 30 panelen) verkocht. De mixmatched panelen bestaan uit rechte draad eik fineer, afgewisseld met halfdosse fineer. Dit zorgt voor een iets minder strak totaalbeeld in het interieur. De panelen worden gekenmerkt door hun unmatchte prijszetting en zijn dus geschikt voor grotere projecten.

Florin Fineer Dune Eik Oak Fineer

FLORIPANEL

Unveiling Elegance, Crafted in Fine Veneer

mogelijk-
heden

standaard MDF

AFMETINGEN

3050 x 1220 mm (steeds op stock)

3050 x 1850 mm 

3050 x 1300 mm

2800 x 2070 mm 

FLEXEN

AFMETINGEN

3010 x 1270 mm

andere afmetingen mogelijk op aanvraag.

op aanvraag

DRAGERS

Volgende dragers zijn mogelijk in diktes van 3 – 44 mm:

  • mdf
  • waterwerende mdf
  • brandvertragende mdf
  • spaanderplaat
  • multiplex
  • blokplaat

Projectmatig te bekijken.

 

Kanten-
banden

Voor elk van bovenstaande type panelen, biedt Florin Fineer gepersonaliseerde kantenbanden aan, volledig afgestemd op het type paneel.​

Borsteling

We hanteren 2 types borsteling, B1 en B2. We borstelen op 0,6 mm enkel type B1.

Project-
matig kan alles

We gaan voor u in heel Europa op zoek naar de look/ stam die u voor ogen heeft en leveren daarna de afgewerkte producten. (panelen/ flexen/ kantenbanden/ …)

gerookte eucalyptus Florin Fineerhandel fineer