Location

Industrielaan 20,
8520 Kuurne, Belgium

Contact

General: +32(0)56/35.16.34
Direct Number Alexia Florin: +32(0)497/16.01.97

fineerhandel@florin.be

- Since 2016 -

ISATI.
Creative Studio

- ARCHITECTUUR -DESIGN-FOTOGRAFIE -

De voorliefde van Florin Fineerhandel voor architectuur en design  werd in 2016 tevens vertaald in de oprichting van designlabel ISATI. Creative Studio. Sindsdien heeft de studio een aantal producten op de markt gebracht waar u hier meer info over vindt. 

ISATI. is gebaseerd rond ir.-architect Thibault Florin en produceert tijdloos modernistische architectuurprojecten. ISATI. werkt zowel aan interieur- als exterieurprojecten. Samen met de designobjecten wordt zo een totaalervaring nagestreefd.

Intussen kreeg ISATI. reeds het DesignX50-label en werd de studio reeds op meerdere beurzen (Maison & Objet, Parijs en Interieur, Kortrijk) verkozen tot hoogtepunt van de beurs.

Net als in de architectuur- en designafdeling, gaat het bij de fotografie-afdeling van ISATI. om het creëren van emotie. We focussen ons op architectuur/ concerten en events. Ontdek hier meer.

Het uitgangsprincipe van het ontwerpmatig denken van ISATI. is simpel: objecten en gebouwen die vandaag ontworpen en gemaakt/ gebouwd worden, moeten over de jaren en decennia heen hun relevantie kunnen behouden . Er wordt steeds vertrokken van uit een strakke en minimalistische vormentaal maar objecten worden ontworpen met als doel om van generatie op generatie te kunnen doorgegeven worden en ook de gebouwen die we ontwerpen dienen verschillende generaties te “dienen”. Sinds 2016 wordt het architectenbureau in Kortrijk uitgebouwd rond Thibault Florin, die in 2013 afstudeerde als burgerlijk-ingenieur architect.

Enkele referenties

Het ISATI. gelooft sterk in het werken met tijdloze en klassevolle materialen. Een object of ontwerp dat vandaag gecreëerd wordt, moet niet enkel vandaag modernisme uitstralen; het moet tevens relevant blijven in de volgende decennia. Ontwerpen die voortgevloeid zijn uit de Bauhaus movement in de jaren ’20 van de 20ste eeuw bewijzen dat modernisme tijdloos kan zijn. ISATI. volgt deze idee als Kortrijks architectenbureau en design label 100%.

Verbondenheid met Florin Fineerhandel

Wegens de nauwe connectie met Florin Fineerhandel, wordt in de ontwerpen graag gebruik gemaakt van tijdloze en klassevolle materialen als marmer en fineer.

Fotografie

De fotografie-tak van ISATI. is onlosmakelijk verbonden met de overige creatieve takken van de creative studio: ISATI. Creative Studio. Binnen ISATI. worden zowel architectuur, interieurarchitectuur, design en fotografie geproduceerd. De uitvalsbasis voor de fotografie van ISATI. bevindt zich in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Net zoals de andere kunsttakken, wil de fotografie van ISATI. zich niet focussen op één type of genre. Het gaat hem om het creëren van emotie.

Biënnale Interieur, Kortrijk

Contacteer ons

Location

Beeklaan 15,

8500 Kortrijk

Contact Us

gsm : +32(0)477/19.49.03

Our Hours

MON-FRI 08:30 – 19:00