Location

Industrielaan 20,
8520 Kuurne, Belgium

Contact

General: +32(0)56/35.16.34
Direct Number Alexia Florin: +32(0)497/16.01.97

fineerhandel@florin.be

Onze Producten & Diensten

FLORIN FINEER is sinds 1942 de standaard voor hoge kwaliteitsfineer. In de voorbije decennia hebben we een indrukwekkende voorraad van exclusieve houtfineren aangelegd. 


Daar wij een hart hebben voor modernistische architectuur, houden wij er ook van als bouwheer, architect en schrijnwerker in onze magazijnen de fineerpakken persoonlijk komen uitkiezen. Hierbij kunnen we wegens in house architecten de klant ook bij staan om de juiste keuze te maken.

Tevens bieden we de mogelijkheid aan om het fineer op plaat/flex  te plaatsen. Het type drager kan variëren van een flex tot een type plaat (mdf, multiplex, spaanderplaat,…)

FLOW

Florin Flow biedt een innovatieve en unieke collectie van 3D  fineervormen.  Flow brengt door zijn unieke karakter elk interieur op een nog hoger niveau.

De mogelijkheden van onze Flow collectie zijn bijna grenzeloos: Er is keuze uit 3 families, 12 kleuren en 3 types dragers.

AKOESTISCHE PANELEN

We bieden ook akoestische oplossingen voor uw interieur, in diverse houtsoorten. De panelen zijn erg gemakkelijk om te monteren en verkrijgbaar in verschillende fineersoorten. 

Contacteer ons voor meer uitleg.

MAATWERK

* Panelen kunnen wij op maat verzagen en afkanten (eik + notelaar)

* Corpussen kunnen eveneens aangeboden worden; te bekijken per project

* Prijs op aanvraag (prijs varieert naargelang groot-orde project)