Location

Industrielaan 20,
8520 Kuurne, Belgium

Contact

General: +32(0)56/35.16.34
Direct Number Alexia Florin: +32(0)497/16.01.97

fineerhandel@florin.be

Onze Producten & Diensten

Florin Fineerhandel

FLORIN FINEERHANDEL is een groothandel in fineer: sinds generaties voorzien wij de internationale deur-, wand- en meubelindustrie van hoge kwaliteit fineer. Ons bedrijf werd gesticht in 1942. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende handelaars in hoge kwaliteitsfineer.

Doorheen onze lange geschiedenis hebben we heel wat internationale relaties opgebouwd. Hieruit vloeit voort dat we voor u steeds op zoek kunnen gaan naar de look van uw fineer project dat u voor ogen heeft. Indien u ons een staal geeft van de door u beoogde kleur en  tekening van het fineer, gaan wij internationaal op zoek naar de pakken fineer die er het dichtst bij aanleunen, indien we het beoogde fineer niet in onze uitgebreide stock aanwezig zou zijn.

Daar wij een hart hebben voor modernistische architectuur, houden wij er ook van als bouwheer, architect en schrijnwerker in onze magazijnen de fineerpakken persoonlijk komen uitkiezen. Hierbij kunnen we wegens in house architecten de klant ook bij staan om de juiste keuze te maken.

Tevens bieden we de mogelijkheid aan om het fineer op plaat/flex  te plaatsen. Het type drager kan variëren van een flex tot een type plaat (mdf, multiplex, spaanderplaat,…)

Voor grotere hoeveelheden, hebben we overigens een apart programma. Voor meer info hieromtrent, gelieve met ons contact op te nemen.

Op aanvraag kunnen we ook restplanken leveren.