Location

Industrielaan 20,
8520 Kuurne, Belgium

Contact

General: +32(0)56/35.16.34
Direct Number Alexia Florin: +32(0)497/16.01.97

fineerhandel@florin.be

Fineer: waarom?

Kiezen voor fineer is kiezen voor uniciteit in uw interieur; zij het een gefineerde wand, een gefineerd meubel of een fineerparket. De tekening die het houtfineer bij u vormt, is uniek en dit in tegenstelling tot de vele imitaties die vandaag geproduceerd worden. Deze op olie gebaseerde plastieken producten zijn bovendien erg schadelijk voor het milieu. Daar fineerhout echter een natuurproduct is, krijgt het ook meer karakter naar verloop van tijd.

Daarenboven is het kiezen voor fineer slechts de start: Florin Fineerhandel biedt als oudste fineerhandel van Belgiƫ een keuze uit ongeveer 80 verschillende houtsoorten, verdeeld in verschillende fineer kwaliteiten. Eens de keuze van de houtsoort vaststaat, kan men per project kijken naar het gewenste resultaat. Op basis hiervan wordt de snijwijze, voegwijze en de drager (= type plaat of fineerflex) gekozen.

De snijwijze en voegwijze van het fineer dragen in grote mate bij tot de uiteindelijke look van uw project. Florin Fineerhandel heeft in house architecten om u persoonlijk te begeleiden en met u mee te denken van de keuze van de fineerpakken tot het afgewerkt eindresultaat.

Florin Fineerhandel